Главная НовостиБерезнева "Битва поетів"

Березнева "Битва поетів"

Березнева
03.03.2013 17:33:00

В середу 6 березня запрошуємо всіх на чергову "Битву поетів".
Початок о 18.00
Аліна Андрєєва і Саша Гонтар - модератори.

Березнева Битва поетів відбудеться за наступними правилами:

1. приймати участь може будь-хто;
2. ніякого расизму та шовінізму — за це автор дискваліфікується!;
3. тексти мають бути власного авторства: це може бути поезія, проза, стенд-ап; інші варіанти обговорюються окремо;
4. ліміт часу — три хвилини на один виступ: якщо ліміт перевищено, то нараховуються штрафні бали: по 1-му за кожні 10 секунд; використовувати свої «3 хвилини слави!» автор може на власний розсуд;
5. використання музичних інструментів та фонограм заборонено; допускається за згодою модератора використання реквізиту. Слем-майстер має право відмовити в використанні реквізиту без пояснення причини;
6. Слем відбувається в три тури: в першому турі читають всі, в другому ті, що зайняли місця з першого по п’яте, в третьому — ті, що зайняли місця з першого по третє в другому турі. Переможцем вважається той автор, який в третьому турі набрав найбільшу кількість балів. Якщо таких декілька, то за рішенням модератора вони або змагаються до перемоги одного, або всі разом називаються переможцями і ділять грошову винагороду між собою.
7. учасників оцінює журі із глядачів, яких обрав модератор або його помічники —VIP-комплект продається з аукціону з початковою ціною в 1 грн. Ротація оцінок відбувається через кожних 5 виступаючих.
Нововведення:
1. останній тур тематичний, учасникам надається час для написання тематичного віршу(обсяг від 4 рядків)
2. Враховуючи останні заходи використування фотоапарату помітно відволікає учасників, тому фотографувати захід потрібно без фотоспалаху або після турів.
3. Після кожного туру журі повинно коментувати виставлені ними оцінки.

 За подробицями сюди vk.com/event50160746 


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.