Главная НовостиПрезентація монет

Презентація монет

Презентація монет
12.02.2013 14:40:00

Відділення Національного банку України в Кіровоградській області та галерея «Єлисаветград» вперше у нашому місті започаткували серію презентацій пам’ятних монет, які випускає Нацбанк України в 2013 році.
Перша з таких презентацій відбудеться 26 лютого о 16-й годині в приміщенні галереї «Єлисаветград» (Пашутинська вулиця, 36). На зустрічі гості та журналісти ознайомляться з пам’ятними монетами, випущеними в лютому 2013 року. Учасники презентації першими, крім банківських працівників, побачать монети, ознайомляться з особливостями кожної з них та можливістю їх придбання, дізнаються про план випуску Національним банком України подібних монет у поточному році.
Кількість присутніх на презентаціі обмежена. Прохання бажаючим, приймати участь у заході, телефонувати за номером 050 207 27 00 


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.