Главная НовостиЩорічна виставка "Щирість та натхненність"

Щорічна виставка "Щирість та натхненність"

Щорічна виставка
27.03.2018 10:06:00

 31 березня о 14.00 галерея «Єлисаветград» запрошує відвідати експозицію живописних полотен, створених більш ніж півсотнею художників-аматорів нашого міста та області.
"Щирість та натхненність" - виставка робіт художників без професійної освіти, яка, тим не менш, цікава якраз своєю самобутністю, передачею світобачення автора силою власного таланту, незважаючи на відсутність певної теоретичної бази. Роботи чарують своєю щирістю, натхненністю (що і дало назву експозиції), а також різноманітністю образів, арсеналом технік.
Відвідувачі зможуть ознайомитися з творами, виконаними як засобами традиційного станкового живопису, графіки, так і власні авторські винаходи художників, за допомогою яких вони доносять свої ідеї до глядача.
Такі твори ніяким чином не можна назвати кітчевими, бо в кожен з них вкладена думка та ідея, що успішно реалізована наявними технічними засобами та художніми уміннями.
В рамках експозиції відвідувачі зможуть побачити роботи художників з міста Кропивницького, Олександрії, Світловодська, Новомиргорода.
Художні твори, що будуть представлені на виставці, доволі багатогранні, так як їх представляють майстри, творче становлення яких проходило особливий шлях, експоновані полотна відносяться до різних жанрів, технік та стилістичних напрямів.
Будемо раді бачити друзів галереї та нових відвідувачів!


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.