Главная НовостиВиставка Едуарда Приходька

Виставка Едуарда Приходька

Виставка Едуарда Приходька
07.02.2018 18:37:00

 16 лютого о 16.15 в галереї «Єлисаветград» відбудеться відкриття виставки закарпатського художника Едуарда Приходька. Експозиція під назвою «Суб’єктивні рефлексії» проходить за підтримки культурно-мистецької фундації Brovdi Art (м. Ужгород, Закарпатська область).

Едуард Приходько народився в 1976 році в м.Ужгород Закарпатської області. Художня освіта – Ужгородський коледж мистецтв ім. А. Ерделі та Закарпатський художній інститут.
Член Національної спілки художників України (2006).
Працює в галузі станкового живопису. Пише фігуративні та абстрактні композиції. Тяжіє до умовних, стилізованих рішень. Учасник обласних, регіональних, всеукраїнських та зарубіжних виставок, міжнародних бієнале живопису. Твори зберігаються в приватних колекціях України та зарубіжжя. Співпрацює та користується підтримкою культурно-мистецької фундації Brovdi Art, аукціонного дому «Корнерс» та галереї «ARS KERYLOS».
У галереї «Єлисаветград» Едуард Приходько презентує експозицію, яка яскраво демонструє жанрові й стильові уподобання митця.

 


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.