Главная НовостиСвято юних колекціонерів відбулося!

Свято юних колекціонерів відбулося!

Свято юних колекціонерів відбулося!
13.11.2017 15:11:00

 12 листопада в галереї «Єлисаветград» відбувся «День юного колекціонера», що проводиться вже другий рік поспіль - свято для школярів, які захоплюються колекціонуванням. Дуже потішило те, що в цьому році збільшилася кількість учасників, навіть завітали гості з Дніпра, щоб також представити свої зібрання. Школярі поспілкувалися між собою та з дорослими, які мають спільне захоплення, збагатилися новими знайомствами та враженнями, бо колекції були представлені найрізноманітніші: монети, марки, ляльки, моделі автомобілів, фігурки поні та динозаврів і ін.
Галерея вперше представила до перегляду власну колекцію ювілейних монет України, зібраних за період незалежності нашої держави.
Хочеться висловити подяку учням шкіл та навчально-виховних об’єднань №2, №4, №6, №14, №19, №20, №25, №26, №34, гімназії №9, Кіровоградського колегіуму, КЗ«ЦДЮТ», Інтернату-школи мистецтв за активну участь у «Дні юного колекціонера», та всім дорослим колекціонерам, що завітали, щоб підтримати дітлахів та поділитися досвідом.


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.