Главная НовостиДень юного колекціонера

День юного колекціонера

День юного колекціонера
07.11.2017 15:02:00

    Галерея «Елисаветград» другий рік поспіль проводить «День юного колекціонера», в якому приймають участь школярі нашого міста, чиїм захопленням являється колекціонування. Окрім традиційних колекцій (монети, марки, значки і т.п.) діти представляють ті напрямки, що їм цікаві, в минулому році це були маски, машинки, різновиди Лєго. Також в заході приймуть участь дорослі колекціонери, які поділяться своїм досвідом. Галерея «Елисаветград» вперше представить до огляду власну колекцію монет України, зібрану за час незалежності нашої держави.
   Для колекціонерів захід розпочнеться о 10.00 – початок реєстрації та розміщення колекцій. Для відвідувачів з 12 години. Експозиція триватиме до 15.00. Вхід та участь безкоштовні.Всіх, хто бажає прийняти участь в «Дні юного колекціонера» та виставити свої зібрання, просимо зареєструватися до 10 листопада.Телефон для реєстрації - 050 457 22 35, Сергій Віталійович.
   Запрошуємо до участі учнів шкіл та до перегляду всіх бажаючих за адресою: вул. Пашутінська, 36, галерея «Елисаветград».


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.