Главная НовостиГалерея святкує п'ятирічний ювілей. 4 березня

Галерея святкує п'ятирічний ювілей. 4 березня

Галерея святкує п'ятирічний ювілей. 4 березня
18.02.2016 13:51:00

 Зустрічаємо весну разом з галереєю «Єлисаветград»!
В березні галерея святкує свій перший ювілей. 5 років. Цією «напівкруглою» датою позначена частина нашого життя, наші прагнення, наші старання.
Проект, ідея якого виникла багато років тому, втілений в життя Миколою Миколайовичем Цукановим і невеликим творчим колективом, виріс в те, що допомогло і допомагає рік за роком тисячам людей доторкнутися до прекрасного.
Впродовж п’яти років ми відкриваємо нові таланти і нові можливості для реалізації творчих людей. За цей час було проведено 65 виставок, з них 37 - це живопис і графіка, 15 фотовиставок, а також багато тематичних.
Галерея перетворилась на культурний осередок, в наших залах молодь збирається на битви поетів і битви музикантів, концерти і музичні вечори Також проходять презентації монет, книг, творчих проектів, спектаклі, творчі вечори, зустрічі з цікавими людьми, майстер-класи.
Хочемо привітати всіх наших друзів, відвідувачів, шанувальників зі святом і запрошуємо 4 березня о 16 годині на відкриття виставки «Ви наші квіти – жінки і діти». Сподіваємось, що представлена добірка живописних полотен професійних художників України з власної колекції галереї створить гарний весняний настрій.


Галерея «Елисаветград» - искусство, живопись, продажа картин. Коллекция работ профессиональных художников Кировоградщины и всей Украины, от Киева до Севастополя, от Донецка до Ужгорода. Эксклюзивные пазлы по репродукциям картин наших художников.
г. Кировоград, ул. Пашутинская, 36
Все материалы опубликованные на сайте принадлежат их авторам.
Все права защищены.